Berlin – here I come

Lige om lidt går turen til Berlin. Det er anden gang jeg skal til Berlin men heller ikke denne gang bliver den sidste. Og denne gang ved jeg jo så hvad det er jeg glæder mig til.

Gitte og jeg tager afsted, Gitte er min ungdoms veninde, som jeg for ret mange år siden fejrede 25 års fødselsdage sammen med. Nu er vi lige rundet de 50 og tager afsted sammen og fejre det. Så må familierne blive hjemme og passe hus og dyr.

Der er jo så mange fede steder i Berlin. Lækre genbrugsbutikker, skønne cafeer og fantastiske museer. Og vi har fået plantet os lige midt i et fedt område. Prenzlauer Berg.

Jeg glæder mig sådan til at fotograferer i Berlin. En masse streetart og grafitti, finurlige steder og dimser. Jeg trænger nemlig til at få mit fotolager fornyet lidt.

Så der er til nye billeder og til materiale til nye kurser i Photoshop. Allerede i april afholder jeg jo det næste kursus i Photoshop. Og der er stadig et par ledige pladser hvis du skulle have lyst (og det har du garanteret 😉

Læs evt. lidt mere om kurset her

Er er et par billeder lavet af det materiale jeg havde med hjem sidst jeg var i Berlin