Gratis billeder

Good Morning – Sunday

Solen skinner og det er en absolut herlig dag. Har taget fat på oprydningen i mit “værksted”, som i en lang periode bare har tjent som opbevaringsplads. Det skal der laves om på. Tænk nu hvis jeg lige pludselig fik lyst til at lave noget derned.

Men jeg er også godt igang med forberedelserne til udstillingen “Gods i Kunsten 3”. Der skal jo lidt nyt med, omend jeg ikke har fået lavet ret mange billeder det seneste år. (Ps. det er mig der har lavet plakaten)

Det her billede er dog til Jer til fri download – hent det her

Print

Endnu en skøn fotosession

Det var fortryllende at fotograferer den skønne Birgitte i så smukke omgivelser som Væksthuset i Århus og Botanisk have i Århus. Det var dog lige lidt af en udfordring inde i væksthuset med den høje fugtighed. Linsen duggede til ligeså hurtigt som jeg kunne tørre den af. Men smukt var det 🙂

Birgitte_juli14_bearbejdet

Når jeg først kommer igang…

… Står alt stille omkring mig og det er sgu ikke alt for smart når man nu faktisk har nogle SKAL opgaver der SKAL ordnes.
Men når jeg lige fanger en “tråd” og møder inspirationen, så har jeg meget svært ved at slippe det igen.

Her er endnu en julegave, til dig, til din moster, til din veninde eller andre du har lyst til at give en lækker men billig gave (du kan stadig nå IKEA, hvis du skal have en god og billig ramme)
Klik her for download af billede i størrelsen 30 x 40

transi_lille

Juleferie og endelig tid

Omend det er fuldstændigt tosset ikke at lytte til sin krop (en misbrugt skulder/nakke/arm/hånd – som faktisk gør ret ondt) så kunne jeg ikke dy mig for at fejre juleferiens start med noget af det jeg savner i hverdagen. At lege med udtryk. Grafiske, fotografiske og photoshoppede.

Billedet ligger til fri download i størrelsen 35 x 35 cm – måske det lige var den julegave du ikke kunne finde til hende der som du faktisk ikke vidste du var på julegave med… Klik her og hent billedet 

it takes two_lille

Husk lige at sprede budskabet til dine venner og venners venner (altså bare ikke til hende som skal have det i julegave )

P.s der skal nok komme meget mere New York i løbet af juleferien.

Kunst døre fra Madeira

Lige hjemvendt fra en fantastisk ferie, fyldt med gode oplevelser, masser af sol og ren afslapning.
Madeira kan bestemt anbefales. Det er en helt vildt smuk ø, frodig og varieret. Og fyldt med meget stejle gader, som koblingen i min lille bil bestemt ikke havde brudt sig om.

Og jeg nød at fotograferer, blomster, mennesker, bygninger og smukke kunst døre.
I en den lille gade, Rua de Santa Maria, i Funchal er næsten alle døre udsmykket. Sådan noget kan jeg jo slet ikke stå for, så det er der kommet denne plakat ud af.

døre_lillePlakaten måler 60 x 80 cm
Du kan kvit og frit downloade plakaten, bare klik her, når billedet åbner sig så højreklik og vælg “gem som”.
Og så vil jeg da selvfølgelig blive helt vildt glad hvis du deler min hjemmeside, fx ved at klikke på Facebook like symbolet.