Spændende kunst

En inspirerende gåtur

Der er “Sculpture by te sea” i Aarhus og det er en ret inspirerende gåtur langs vandet. Særligt når man har passeret Helnan Marselis Hotel. Der sker ting og sager som man lige skal opdage, så det er med at have øjnene med sig.
I aftenskumringen, med lyden og luften fra Aarhus bugten blandet med duftene og lydene fra skoven bliver det altså helt meditativt at gå rundt blandt kunstværkerne.

Et lille minus…
Jeg synes at det er mega ærgerligt, og umoderne, at man skal købe et katalog for at få informationer om de enkelte værker.
Hvorfor findes der ikke en app så man kan tjekke værkerne på sin telefon? eller hvorfor er skiltene ved værkerne ikke forsynet med QR koder så man kan scanne og få oplysninger om værkerne.

Nå men nydningen var stor – se selv.

Digital kunst

Den digitale kunst – kunst frembragt i digitale medier er ved at finde indpas i vores bevidsthed. Det er faktisk ved at blive okay at sige “jeg arbejder alene på computer med min kunst”
Og det er da også kun rimeligt at det er sådan – for der er jo lagt ligeså meget omtanke, følelser og godt håndværk i den digitale kunst som i kunst frembragt med pensel, maling og lærred.
Det er ikke computeren der gør arbejdet – det er kunstneren – Computeren er et redskab på linie med en pensel.

Jeg er selv ret vild med det her billede der både har stoflighed, dybde og noget du kan fordybe dig i/under dig over.

kollaps_lille

Har du lyst til at lege med Photoshop og lære at arbejde med den digitale kunst, så kig ind på min kursus side – jeg afholder Photoshop kursus i weekenden d. 2. og 3. oktober

 

Så kunne det endelig blive til noget

Det er ved at være længe siden at jeg har lavet kunst i Photoshop. Har været optaget af at fotografere til Moments & Models. Men nu skulle det være, og det skal da fejres… med en GIVEAWAY 

Vil du have dette billede? (print på papir, 50 x 50 cm)
Så skriv en kommentar om hvorfor lige netop du skal have billeder, og del meget gerne denne GIVEAWAY. Jeg trækker vinderen om en uge – onsdag d. 23 maj kl. 23.59 

You don't have to be like the rest

PS… jer der ikke får den printede udgave, kan printe en lille udgave herfra 😉

Kasser og kaos vol. 2

Det begynder at tage form. Kasserne finder sin anvendelse så der kommer system i alle de ting som ikke blev smidt ud i denne omgang forårsoprydning.
Jeg har fundet ud af at det er nødvendigt for mine kreative processer at jeg har orden omkring mig. Så kan jeg bedst tænke og rode op i tanker og processer.

Lige nu er der bare lidt tomt i solhuset, hvor jeg før havde mit altalier. Her skal være hygge/læse/musik hjørne.


I rummet ved siden af solhuset er jeg igang med at opbygge et studie til modelfotografering. det bliver så fedt.

Og nu er det så også snart ved at være tid til at lave noget kunst og lave nogel Photoshop tutorials og lægge nogle stencils ud til fri download… Starter vist på det i morgen 😉

Another showdown at Saatchi Online

Earlier on this blog I have written about Saatchi Online and their “Showdowns”. At the moment there is submission for the next showdown. The theme for this showdown is abstract.
Showdowns are excellent opportunities to see lots of great art from all over the world. I really enjoy being a member of Saatchi Online, as it gives me the possibility of networking with artists from all over the world, and it is a great source of inspiration. And what more is it gives you a showcase.

My submission