Farvel til Munch

Det lyder måske meget mærkeligt at jeg har sagt farvel til Munch i dag. Altså udstillingen inde på Aros. Jeg var derinde for 4. gang og valgte i dag at se udstillingen bagfra, for at have nok tid til de sidste billeder. Udstillingen lukker d. 17. februar, så det skulle være denne weekend, hvis jeg ville nå den en sidste gang, og det ville jeg.

 

Udstillingen er suværent den bedste udstilling jeg nogensinde har set. Jeg har vandret gennem Munchs liv og sinds-stemninger, jeg har fået en fornemmelse af manden, og hans liv. Jeg har fulgt hans op og nedture og har kunnet mærke det hele helt ind i hjertet.

Det var altså lidt vemodigt at gå rundt derinde og “tage afsked” med alle de fantastiske malerier.
Men blandet med vemod er også taknemmelighed over at have fået muligheden.

Har du endnu ikke set udstillingen så skynd dig – der er stadig 7 dage tilbage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *