Bryllup og andre events

Bryllup

Selv den mindste detalje er vigtig at indfange i bryllupsbillederne. Stemningerne, følelserne, kærligheden, tøjet, maden, gæsterne

Et bryllup er en følelsesfuld og vigtig begivenhed og billederne fra dagen, skal kunne genfortæller den helt fantastiske og enestående historie der udspandt sig.

Som brudepar skal I kunne genkende jer selv. I skal kunne spejle jer selv, jeres gæster, jeres fest og ikke mindst jeres kærlighed i billederne.

Pris på bryllupsfotografering aftales og afhænger af opgavens omfang. Kontakt mig for et tilbud på bryllupsfotografering.

kontaktoplysninger2

 

Andre events

– fødselsdage – jubilæum – bryllupsdage – konfirmation – andre begivenheder –

Vi bevæger os gennem mange skønne begivenheder i livet, der er gode at huske og gode at kunne se tilbage på i fotoalbummet.

Barnets første fødselsdage, den dag du holder surprise party for din elskede eller for din mor. Den dag du udstiller for første gang eller den dag hvor I flytter ind i Jeres yndlingshus. Når datteren eller sønnen bliver konfirmeret eller bliver student.
I disse situationer kan det være godt at være tilstede, nyde situationen og overlade fotograferingen til en anden.

Pris på event fotografering aftales og afhænger af opgavens omfang. Kontakt mig for et tilbud på event fotografering.

kontaktoplysninger2

 

 Jeg deltager ikke i sessioner der har karakter af noget voldigt, noget seksuelt, noget racistisk eller på anden måde anstødeligt.