Portrætfotografering

Portrættet fanger din sjæl og din stemning. Portrættet fortæller historien om dig – eller om jer – Derfor er hvert enkelt portræt unikt.

Vi rummer alle skønheden og det unikke og det skal ikke gemmes væk. Det skal hentes frem og verden skal se dig. Du fortjener at der bliver sat fokus på din skønhed og på det unikke i dig.

Fotosessions afholdes i studie, hos dig, i naturen eller på aftalte lokationer.

Jeg medbringer det nødvendige udtsyr til at tage det helt unikke portræt / model billede. Du medbringer selv effekter til styling (Makeup, tøj, smykker, sko, accessories, effekter ol.
Jeg kan bistå med styling.

Prisen for portrætfotografering kan variere, alt efter opgavens omfang. Kontakt mig for et tilbud på portrætfotografering

kontaktoplysninger2
 

Priseksempel:
Foto i studie, hjemme hos dig, eller på en nærliggende location (max 15 km kørsel) 1200 kr – for det får du 8 billeder og mulighed for at tilkøbe yderligere til en pris af 120 kr pr. billede.

Tidsforbrug på fotosession max 2 timer

Prisen er for fotografering, for bearbejdning/redigering af billeder og for råderet over  de udvalgte billeder – Ikke for print.
Der indgår max 2 personer på billedet. Indgår der flere personer på et billede, tillægges der 30 kr pr person pr  billede

Er der transport ud over 10 km pr vej tillægges der kørsel – ml 75 og 600 kr alt efter afstand

Skal jeg bistå med styling tillægges 200 kr.

 
 Jeg deltager ikke i sessioner der har karakter af noget voldigt, noget seksuelt, noget racistisk eller på anden måde anstødeligt.