Storytelling

Storytelling handler om at fange historier og relationer ind i billedet. Det er en måde at fotografere på, som kræver at vi bruger tid sammen og at jeg kommer til at kende lidt til dig og til din historie. (eller jer/jeres).

Det er sjovt, det er halvhårdt, det kræver lidt tid – men der kommer helt vidunderlige billeder ud af det, som for altid vil huske dig på lidt af din historie.

Du fortæller din historie i alt hvad du gør, og faktisk er der ret mange detaljer som er spændende at sætte fokus på. Din historie udspiller sig alle steder. Det handler om at være tilstede og nærværende.

Jeg kan gå med i skoven, gå med på yndlings legepladsen, deltage i den årlige famileudflugt eller bare tilbringe dagen hjemme hos dig og din familie. Jeg går tæt på, jeg knipser så tilpas meget, at du glemmer kameraet og slet ikke opdager at jeg render lige i hælene af dig


Prisen for Storytelling photosession varierer Prisen er  afhængig af opgavens karakter.
Kontakt mig og få et Storytelling tilbud.

kontaktoplysninger2

Priseksempel:
Deltagelse i en familieudflugt til fx. himmelbjerget – tidsforbrug på udflugten ca. 4 timer- kørsel 150 kr.* Serie på 20 – 25 billeder afleveret elektronisk som filer: 1950 kr.

* Kørsel er her angivet i forhold til afstanden fra min bopæl til himmelbjerget i Silkeborg

Jeg deltager ikke i sessioner der har karakter af noget voldigt, noget seksuelt, noget racistisk eller på anden måde anstødeligt.