Må jeg henlede opmærksomheden på…

Et fatastisk spændende internationalt galleri, Saatchi Gallery,

Som både eksisterer i den fysiske verden og som et online galleri. Saatchi online

Jeg har én gang besøgt Saatchi Galley i London, og det var bestemt en meget stor oplevelse. En oplevelse der konfronterer en med udfordrende, provokerende og nytænkende værker. Bla. var det her jeg første gang befandt mig i et rum hvor jeg slet ikke kunne fornemme hvor gulvet var, hvad der var vægge og hvor rummet havde sin horisont. Det var også første gang jeg blev præsenteret for Damien Hirst. En interessant men også invaderende kunstner.

Kommer du et smut forbi London så læg et besøg på Saatchi Gallery ind i dine planer.

Men sidder du derhjemme foran skærmen så tag lige og besøg Saatchi online. Et online galleri hvor man som kunstner, ganske gratis kan oprette en profil og vise sine værker frem.

Det er et meget aktivt galleri, som også i online delen gør meget for at forholde sig professionelt til kunsten.

Der er en verden at gå på opdagelse i, og er du udøvende kunstner, så er det værd at oprette en profil og måske deltage i en af de meget spændene og veltilrettelagt konkurrencer som galleriet afvikler. Selv deltager jeg i den showdown som afvikles lige nu, med et billede – klik her og se det