Efterårets photoshop kurser

Forleden dag fik jeg en mail fra en kvinde der gerne ville på kursus i “Photoshop på den fede måde”. Men desværre kunne hun ikke deltage i juni kurset, (18. – 19. juni) så hun ville gerne vide hvornår der blev holdt kurser i efteråret.

Egentlig mærkeligt at jeg slet ikke har forholdt mig til at få lavet et kursusprogram for efteråret endnu. Men dejligt at hun lige gav mig et skub. For selvfølgelig skal jeg da have lavet et kursusprogram for efteråret, og det skal jeg da have lavet allerede i weekenden.

Jeg elsker at afholde kurser i Photoshop, elsker den “vandring” deltagerne er igennem,  fra kaos til forståelse. Frem mod at de på sidste kursusdag få lavet nogle helt vildt flotte billeder.

Kursusprogrammet for efteråret kommer også til at indeholde et kursus i at oprettet wordpress blogs, herunder at lave grafik til hjemmesiden.

Du kan læse meget mere om kurserne her og her kan du også komme videre til tilmeldingssiden  hvis du vil have en plads på kurset d. 18. – 19. juni (der er få pladser endnu)