Jamen det står lidt stille…

Med produktionen af billeder, i øjeblikket.
Det skal jeg starte med at beklage, hvis nogen skulle sidde og vente på at der kommer noget nyt.

Jeg er meget optaget af at få gang i denne blog, og få den gjort færdig. Jeg mangler stadig at få sat navn, mål og pris på billederne i mine gallerier, det kommer lidt efter lidt.

Jeg vil gerne noget mere i gang med serigrafierne – jeg tror på at det er en god vej for mig at gå. Som jeg skriver på siden med mine serigrafier, så er det en disciplin der favner flere af de teknikker som jeg brænder for.

Det seneste billede jeg har lavet, er et digitalt billede, som voksede frem en tidlig morgen, mens jeg nød min morgenkaffe – før jeg fik set mig om var klokken over middag og billedet var ved at være færdigt.

Lean back - Print på uv-restisten satin papir 75 x 50 cm