Sælg fotografier

Fotokunst på væggene

Nogle gange så tænker jeg ” hvad kan alle de billeder dog bruges til?” det er som om at fotokunst har en lidt mere besværlig vej til væggene end anden form for kunst har…

Men måske er det i virkeligheden bare en fejltænkning, for når man så ser sin fotokunst på væggene i en sammenhæng med den øvrige indretning, så ser det altså bare hamrende godt ud.

Er du interesseret i fotokunst på dine vægge, så send mig en besked.
Jeg har rigtig mange af mine billeder på lager og jeg kommer gerne hjem til dig og hjælper med at finde den helt rigtige fotokunst til dine vægge.

P.s. Billederne du ser på væggene er mine fotografier…

Om at sælge billeder

For et godt stykke tid siden faldt jeg over en artikel, der handlede om at tilmelde sig de der StockPhoto sider på nettet, og jeg har haft artiklen liggende et stykke tid og tænkt at det skulle jeg gøre noget ved.

Åhhh ind i mellem er der så meget man skal gøre noget ved, ikk 😉

Nå men så forleden dag hørte jeg om en dame der uploadede sine “rest” billeder til én af disse services og tjener ca. 30 $ pr. md. Ikke meget men det er da også værd at tage med, for noget der alligevel bare ligger passivt hen på computeren.

Så jeg tænkte – let tjente penge – Ja go´ morn´…

Det er altså benhårdt arbejde at komme igang. Få oprettet profiler, blive godkendt, udvælge billeder, redigere billederne en smule, uploade, lave overskrifter, finde  keywords, lave beskrivelser, og udvælge kategorier, det hele på engelsk. Og så bare læne sig tilbage og vente på at man bliver godkendt, at billederne bliver godkendt, og på om nogen gider købe dem.

Men trods at jeg nu har siddet hele weekenden, har ondt i min hånd så har det da været sjovt.

istock