My artworks

Sig det med billeder…

Jeg har opdaget Adobe Spark… Juhuuuu

Med en Adobe CC konto har man adgang til at lave rigtig fine fortællinger med sine billeder.
Ind i mellem giver det bare ikke mening at slå en hel masse billeder op på fx facebook, ind i mellem skal de bindes sammen til en fortælling og det kan man gøre med Adobe Spark.

Jeg tror nok at det er sådan at man med en gratis Adobe CC konto kan lave nogle stykker, mens man vist nok kan lave rigtig mange hvis man har købt en af deres pakkeløsninger. Og det har jeg. Så jeg laver bare løs. Foreløbig har jeg lavet 4 fortællinger

Se her 🙂

Forårsskoven

My Page

 

En dag på Grafisk værksted

En dag på Grafisk Værksted

 

Summertime

SUMMERTIME

 

Chasing Lunar Eclipse

Chasing Lunar Eclipse

Ta med til storbyen

Hvad med at gå med mig rundt i Berlin, London eller New York?  Altså ikke sådan rigtigt men gennem mine tre “rejse billed bøger”.  Fantastiske byer. Se selv.

Klik her og kom med rundt i Berlin:

FORSIDE_berlin


Klik her og kom med på en lille tur til London:

forside_LOndon
Klik her og kom med på tur rundt i New York:

forside_NY

Mere New York…

Som jeg skrev i andet indlæg så fik jeg lavet nogle Photoshop pensler af New York billeder. Det er altså rigtigt nemt at lave sine egne pensler og så har man dem jo og kan bruge igen og igen i forskellige sammenhænge.
Dem jeg lavede i lørdags, brugte jeg ret lang tid på at lave. Fordi jeg ville have mine stencils ret skarpe. I princippet kan man lave en stencil i et hug, men vil man have fine kanter og en god balance i hele billedet kan det godt betale sig at arbejde lidt med den.

Vil du selv igang med at lave pensler og/eller stencils så er der hjælp at hente i mine tutorials. Bare se her

New York penslerne blev faktisk så gode, synes jeg, at de godt kan stå helt for sig selv.
Så jeg har faktisk lavet nogle helt enkle billeder af hver af dem. Her er de lige, for præsentationens skyld, sat sammen.

NYC_BLACK_WHITE13_lille

 

New York – Grafisk

Fik lavet en række Photoshop pensler i går, med New York motiver, og det er helt vildt sjovt at arbejde med. Jeg synes at de to billeder jeg har fået lavet indtil nu er blevet rigtig fine. Meget stilistiske og rene i linjerne. det er igen det med stilen – måske er det bare sådan at jeg både holder af det der rusker op og det der glatter ud?

Time passages_lille
Billedet “Time passages” måler 40 x 30 cm og trykkes på Art-kvalitet papir. Pris 125 kr. Der kan betales med mobil pay

 

Skal man have en stil…

Når jeg kigger på min produktion af billeder så er de så forskellige som nat og dag – der kan godt være en 5-6 stykker der benytter sig af de samme teknikker og som ligner en stil. Men så bevæger jeg mig over i at lave mine billeder på en helt anden måde.

Der er rigtig mange kunstnere, som kan genkendes på deres “streg”. Og det er ikke fordi jeg synes at de laver det hele ens, eller ikke udvikler sit udtryk, langt fra. Men man kan bare godt se at det er den konkrete der har lavet et givent billede. Og jeg kan egentlig godt lide at den enkelte har sit eget udtryk der kan genkendes.
Men jeg synes bare ikke jeg formår at finde “min streg” – Jo der er da fællesnævnere – mine billeder er lavet på computer, der indgår egne fotos i stort set dem alle… men så er det vist også det?

I aften blev jeg grebet af at lave nye Photoshop pensler af New York billeder.
Det blev til dette billede
just a view

Billedet måler 30 x 20 og trykkes på Art kvalitets papir. Pris 125 kr

Der kan betales med mobil pay